Afhalen in Beverwijk

Het is mogelijk om uw bestelling bij onze vestiging in Beverwijk af te halen. U kunt met ons via het contact formulier een afspraak regelen voor het afhalen van uw bestelling. Afhalen kan alleen op werkdagen van 9:00 uur tot 18:00 uur.

Leveren van bestellingen

Al onze bestellingen in Nederland worden met PostNL post verzonden. PostNL  levert in 95% van de gevallen het pakket de volgende dag (zon- en feestdagen uitgezonderd) op het door u opgegeven adres af. Als u niet thuis bent op het moment van de bezorging, dan komt de PostNL de volgende werkdag nog een keer bij u langs. Als u ook dan niet thuis bent kunt u het pakket op het postkantoor afhalen. Soms kan de PostNL pakketten ook weleens bij de buren afleveren als u niet thuis bent. Wilt u dit absoluut niet, laat het ons dan weten door middel van het “opmerkingen” veld van het bestelformulier, tijdens het bestelproces. Wij zullen het dan aan PostNL doorgeven.

Bestelling laten bezorgen in andere landen

Wij kunnen uw bestelling ook bezorgen in andere landen. Momenteel zijn wij hard bezig het bewerken van onze systemen. Daarom vragen wij u gelieve voor het plaatsen van een bestelling naar een EU land contact met ons op te nemen. Dan kunnen wij de mogelijkheid met u bespreken.