Over ons

Meer over ons: Wie zijn wij?

Al vele jaren zijn wij bezig met het importeren van rijst, noten en gedroogde fruit uit verschillende landen. Een grote gedeelte van onze producten komen uit Oezbekistan en Pakistan. Daarnaast verkopen wij ook producten uit andere landen zoals Afghanistan..

Wat onze producten zo speciaal maakt is dat wij rechtstreeks relaties hebben gemaakt met de telers en producenten. Vanwege die relatie kunnen wij de kwaliteit zo hoog mogelijk en de prijzen zo laag mogelijk houden.

Onze missie

Bij AZ Traders gebruiken we kleinere marges op de verkoopprijzen, om onze producten voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk te maken.

Het idee voor deze webshop is ontstaan toen we zagen dat veel mensen uit verre steden, naar Beverwijk kwamen om onze producten aan te schaffen. We kwamen op het idee om onze producten voor dezelfde aankoop prijs als bij ons in de winkel ook online aan te bieden. Zo hoeft niemand meer te wachten tot het weer weekend is om even naar Beverwijk te komen.

Het enige verschil is dat je bij een kleine aankoop wat verzendkosten betaald, wat eigenlijk wel de moeite waard is. Want je bespaart jezelf heel wat tijd en moeite.

Wij werken samen met onze klanten. Samen zijn we in staat om mooie en verbazingwekkende dingen te creëren die positieve resultaten en volledige tevredenheid met zich mee brengen.