Vragen, suggesties of ideeën?

Bent u opzoek naar een product, maar kunt u het bij ons niet vinden? Neem dan gerust contact op. De kans is groot dat we het voor u kunnen vinden. Of heeft u een suggestie voor onze webshop of een nuttig idee? Of een vraag of een klacht? Aarzel in geen enkel geval om even gerust contact op te nemen.

Contact

U kunt ons een email sturen via het contactformulier. Wij streven ernaar om alle email’s binnen 24 uur (gedurende werkdagen) te beantwoorden.

Wij zijn telefonisch bereikbaar op: 0621204722

Internationaal:+31621204722

U kunt ons bellen op werkdagen tussen 10:00 en 12:00 uur. Buiten deze tijden zijn we vaak druk bezig met inpakken. In dat geval raden wij aan om even te mailen. Mail wordt goed bijgehouden en vlot beantwoord.

Heeft u klachten?

We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door middel van het contactformulier of door ons te bellen. U kunt ons ook bereiken via de mail

Leidt dit niet tot een oplossing, dan kunt u vanaf 15 februari 2016 klachten ook aanmelden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Wij streven er naar om kwaliteit te leveren. Uiteraard hopen wij dan ook dat het niet tot zover hoeft te komen.